04 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen “Turizmde Sektörel İlişkiler” adlı seminerlerin ikincisi, 2 Mart Pazartesi günü Turizm Fakültesi Amfi IV’te
04 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Kırmızı Kongre salonunda 26 şubat çarşamba günü ombudsmanlığın dünü bugünü yarını tartışıldı.
03 Mart 2020
Kaynağı ve tedavisi henüz tespit edilememiş olan Korona Virüs hakkında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Öztürk bazı açıklamalarda bulundu.
03 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUM) Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ve TÜRKSAT arasında bir toplantı gerçekleşti.
02 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, İdlib Şehitleri ve Bahar Kalkanı Harekâtı dolayısıyla mesaj yayımladı.
27 Şubat 2020
“20.Asrın Faciası: Hocalı Soykırımı ve Basında Hocalı Fotoğraf Sergisi” isimli anma etkinliği Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2009'da gerçekleştirildi.
26 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi son günlerde dünya gündeminde yer alan virüs salgınları kaynaklı hastalıklara karşı gerekli önlemleri hızla alarak hazırlık ve faaliyet planı hazırladı.
21 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü tarafından düzenlenen “Dünya Turist Rehberliği Günü” etkinliği, 21 Şubat Cuma günü gerçekleşti.
21 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen ''Arama Konferansı'' 20 Şubat Perşembe günü İİBF Sergi Salonu'nda gerçekleştirildi.
21 Şubat 2020
Dilek Livaneli’nin konuşmacı olarak katıldığı ‘Bir Dilek Yetmez’ söyleşisi, 20 Şubat Perşembe günü Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirildi.
21 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesinin girişimleriyle Anadolu Üniversitesi öğrencilerine sunulan fırsatlara bir yenisi daha eklendi.