01 Eylül 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 2 Eylül Eskişehir'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
01 Eylül 2020
İkinci Üniversite programları, Anadolum e-Kampüs sistemi üzerinden online olarak sunduğu 16 farklı öğrenme malzemesi ile dünya üniversiteleri arasında birinci sırada yer alıyor.
31 Ağustos 2020
Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) öncülüğünde hazırlanan ve Türkiye'de bir ilk olan "Eğitimde Sanal Gerçeklik" uygulaması
31 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi, yeni öğrencilerini pandemi koşullarına uygun şekilde karşılayarak kayıt süreçlerini tamamlamalarını sağlıyor.
29 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
29 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal’ın girişimleri ile bir ilke daha imza atarak yeni eğitim-öğretim yılında aday öğrencilere birçok farklı kategoride karşılıksız burs
28 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi, 2020 yılı YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından yüksek kontenjan doluluk oranlarıyla dikkat çekti.
28 Ağustos 2020
2020-2021 Örgün Sistem Öğretim Yılı Planlaması Çalıştayı Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde tamamlandı.
27 Ağustos 2020
Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM), yenilenen kadrosuyla vakit kaybetmeden çalışmalarına başladı.
27 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Programı’nda eğitim görmek isteyen öğrenci adayları, özel yetenek sınavından geçti.
26 Ağustos 2020
Sağlıklı ve güvenli bir eğitim öğretim yılı sunmak amacıyla bir araya gelen Anadolu Üniversitesi, ESOGÜ ve ESTÜ yönetimleri, 27 Ağustos Perşembe günü çalıştay düzenleyecek.