14 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi ve ETO arasında, eğitim ve araştırma konularını kapsayan işbirliği protokolü 14 Ocak Salı günü imzalandı.
14 Ocak 2020
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Anadolu Üniversitesi Genç Kadem Kulübü tarafından düzenlenen “Etki Odaklı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Ekosisteminde Tübitak” konferansında
09 Ocak 2020
ÜniESES Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ak, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 9 Ocak Perşembe günü ziyaret etti.
09 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Anadolu Üniversitesi Öğrencileri ile birlikte kampüsün çeşitli noktalarına kampüsteki dostlarımız için kulübe
06 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Radyo Viva’da yayınlanan “İnce Ayar” programında canlı yayın konuğu oldu.
10 Temmuz 2020
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
09 Temmuz 2020
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeni atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
30 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, göreve gelmesinin ardından ilk ziyaretini Eskişehir Valiliği görevine yakın zamanda atanan Vali Erol Ayyıldız’a gerçekleştirdi.
30 Haziran 2020
Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeni atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
30 Haziran 2020
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
26 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörlük Görev Teslim Töreni, 26 Haziran Cuma günü Anadolu Üniversitesi Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleştirildi.