06 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Radyo Viva’da yayınlanan “İnce Ayar” programında canlı yayın konuğu oldu.
30 Mart 2020
Rektör Çomaklı, düzenlediği basın toplantısında Koronavirüs tehdidine karşı alınan tedbirler doğrultusunda Açıköğretim sistemi ara sınavlarının uygulanması konusunda
29 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi, Koronavirüs tedbirleri süresince sıkça tercih edilen online alışveriş sitelerinde dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.
28 Mart 2020
Güvenli sosyal mesafeyi korumak adına evde kalmamız gereken bugünlerde, Anadolu Üniversitesi evde yapılacak egzersizler konusunda tavsiyelerde bulunuyor.
26 Mart 2020
Koronavirüs nedeniyle tüm dünyanın evlerine çekilmesi internet kullanımında ciddi bir artışa neden oldu.
24 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi, Koronavirüs'e karşı kampüsün her bir noktasını düzenli olarak dezenfekte ederek sıkı tedbirler alıyor.
24 Mart 2020
Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında eğitime verilen 1 haftalık aranın ardından 23 Mart Pazartesi itibarıyla uzaktan eğitim süreci başladı.
23 Mart 2020
Uzaktan öğrenimde; 40 yıllık tecrübesi ve 3 milyona yakın öğrencisi bulunan Anadolu Üniversitesi, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ve uzaktan öğrenim dönemi hakkındaki tavsiyelerini 8 madde
22 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, TV100 ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede özellikle gençler arasında trend olan Uykusuzlar Kulübü programına konuk oldu.
20 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi güvenli sosyal mesafenin nasıl uygulanacağı konusunda bilgilendiriyor.
18 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik, Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) Bilim Kurulu, "Koronavirüs" hakkındaki uyarılarına bir yenisini ekledi.