26 Haziran 2020
YÖK tarafından düzenlenen “2020 Engelsiz Üniversite Ödülleri” kapsamında Anadolu Üniversitesi'ne "Engelsiz Program Nişanı" verildi.
22 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM'in sosyal medyadaki çocuk istismarına karşı gerçekleştiği çalışma ulusal medyada geniş yer buldu.
22 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Öcal düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.
14 Haziran 2020
Koronavirüs tehlikesine karşı etkin çalışmalar gerçekleştiren Anadolu Üniversitesi, akademik ve idari personelin sağlığını korumak için çalışma ortamlarını steril hale getiriyor.
12 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM tarafından başlatılan “Temiz Sosyal Medya Kampanyası” kısa zamanda büyük ses getirdi.
10 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, koronavirüs pandemisi döneminde ülke çapında uygulanan uzaktan eğitim sistemine ilişkin öğretmenlerin algısını ve tutumlarını ölçmeyi amaçladığı
04 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, çocukları dijital tehlikelerden korumak için ebeveynleri uyardı.
02 Haziran 2020
Türkiye İç Denetim Enstitüsü ve Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi arasında gelecekte gerçekleşmesi planlanan programları içeren bir iş birliği protokolü
02 Haziran 2020
Online Üniversite Tercih Günleri sanal fuarına katılan Anadolu Üniversitesi, öğrenci adaylarından büyük ilgi gördü.
25 Mayıs 2020
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) birinci yılını kutluyor.
22 Mayıs 2020
Pandemi süreci ile bu sene Ramazan Bayramı’na daha önce hiç deneyimlemediğimiz bir şekilde hazırlandığımızı dile getiren SODİGEM uzmanları, dijital bayram kutlamalarına dikkat çekti.