26 Ağustos 2020
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
24 Ağustos 2020
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ve
22 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Prof. Dr. Fuat Erdal, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) Başkanı Doç. Dr. Salim Atay’a iade-i ziyarette bulundu.
22 Ağustos 2020
​Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ve
21 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’u ziyaret etti.
19 Ağustos 2020
Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal, Anadolu Üniversitesi öncülüğünde sürdürülen bilimsel çalışmaları, projeleri ve yatırımları yakından incelemeye devam ediyor.
17 Ağustos 2020
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faruk Akın, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek görevinde
17 Ağustos 2020
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Bölge Müdürü Serkan Tepe, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
17 Ağustos 2020
Eskişehir Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
17 Ağustos 2020
Tez-Koop-İş Sendikası Genel Sekreteri Hakan Bozkurt ve beraberindeki heyet, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
14 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal Habertürk Televizyonu’nda yayınlanan Yolun Başındayken programına konuk oldu.