30 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, göreve gelmesinin ardından ilk ziyaretini Eskişehir Valiliği görevine yakın zamanda atanan Vali Erol Ayyıldız’a gerçekleştirdi.
30 Haziran 2020
Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeni atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
30 Haziran 2020
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
26 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörlük Görev Teslim Töreni, 26 Haziran Cuma günü Anadolu Üniversitesi Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleştirildi.
26 Haziran 2020
YÖK tarafından düzenlenen “2020 Engelsiz Üniversite Ödülleri” kapsamında Anadolu Üniversitesi'ne "Engelsiz Program Nişanı" verildi.
22 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM'in sosyal medyadaki çocuk istismarına karşı gerçekleştiği çalışma ulusal medyada geniş yer buldu.
22 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Öcal düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.
14 Haziran 2020
Koronavirüs tehlikesine karşı etkin çalışmalar gerçekleştiren Anadolu Üniversitesi, akademik ve idari personelin sağlığını korumak için çalışma ortamlarını steril hale getiriyor.
12 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM tarafından başlatılan “Temiz Sosyal Medya Kampanyası” kısa zamanda büyük ses getirdi.
11 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi, BEBKA'nın COVID-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı çağrısı kapsamında “Kendi Kendine Yardım Temelli Çevrimiçi Psikososyal Destek Platformu” projesini
10 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, koronavirüs pandemisi döneminde ülke çapında uygulanan uzaktan eğitim sistemine ilişkin öğretmenlerin algısını ve tutumlarını ölçmeyi amaçladığı