04 Temmuz 2020
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi “Canvas Anadolu Öğrenme Yönetim Sistemi Eğitimi” adlı projeyi hayata geçirdi.
11 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi, BEBKA'nın COVID-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı çağrısı kapsamında “Kendi Kendine Yardım Temelli Çevrimiçi Psikososyal Destek Platformu” projesini
05 Haziran 2020
TÜBİTAK 1001 COVID-19 özel çağrısında, yürütücülüğünü Prof. Dr. İbrahim H. Diken’in yaptığı “Proje EV-DES” adlı proje başvurusu destek almaya hak kazandı.
23 Nisan 2020
Sosyal Bilimler Dergisi'nin, Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı editörlüğündeki "100. Yılında TBMM - Milli Egemenlik Özel Sayısı", 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda
13 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM Bilim Kurulu, içinde bulunduğumuz dijital çağda alınması gereken "Koronavirüs" önlemlerini belirledi.
12 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) tarafından düzenlenen eğitimlerin 18.’si Hacı Süleyman Çakır Anadolu Lisesinde
10 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM tarafından gerçekleşen “Etkin Sosyal Medya Kullanımı Ve Dijital Güvenlik” eğitimlerine devam ediyor.
10 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Eczacılık ve Sağlık Kulübü tarafından 8'incisi düzenlenen ''Her Yönüyle Eczacılık Sempozyumu'' Öğrenci Merkezi Salon 2016'da gerçekleştirildi.
10 Mart 2020
Ondokuz Mayıs Üniversitesinde görev yapan öğretim görevlilerinin sergileri, Anadolu Üniversitesinde açıldı.
02 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SODİGEM) tarafından İzmir’in Buca ilçesinde, “Farklı Yönleriyle Sosyal Ağlar ve Dijital
02 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi ile Türkiye TT Hotels Turkey Otel Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. arasında 2 Mart 2020 Pazartesi günü iş birliği protokolü imzalandı.