04 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) seminerleri “Göreli Yoksunluk Kuramı” başlıklı seminerle devam etti.
03 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin “2209-A: Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında hazırladıkları toplam 9 proje önerisi desteklenmeye hak
02 Nisan 2024
EEYO tarafından düzenlenen “İşitme Engelli Hazırlık Sınıfı Üniversite Öğrencileri ile Sözcük Dağarcığı Geliştirme Süreci: Ders Örneği'' başlıklı seminer, Çok Amaçlı
29 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Millî Mücadelede İnönü Muharebeleri” başlıklı seminer Öğrenci Merkezi Nasrettin Hoca Salonu’nda gerçekleştirildi.
29 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Yapay zekâ çağında öğretme ve öğrenme” konulu seminer Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
28 Mart 2024
Ramazan Şenlikleri, Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonunda başladı.
28 Mart 2024
Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal, TÖMER ve Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından organize edilen iftar yemeğinde uluslararası öğrencilerle bir araya geldi
28 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) tarafından düzenlenen “Merkezsiz Sosyal Ağlar” başlıklı seminer, İletişim Bilimleri Fakültesi Lidya Salonunda
27 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından “Konuk Bilim İnsanı Ziyareti Cross-Culturel Management: A Swedish Experience” etkinliği düzenlendi.
27 Mart 2024
60. Kütüphane Haftası “Meydanlarda Kitap Okuyoruz” temasıyla kitap okuma etkinliği Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
27 Mart 2024
Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal, İKAF’24 kapsamında çalışan öğrencilerle iftar yemeğinde buluştu.