27 Şubat 2020
Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Başkanlığı ile İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vergi Bilinci ve Gönüllü Uyum”
26 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM tarafından İzmir’in Buca ilçesinde, “Farklı Yönleriyle Sosyal Ağlar ve Dijital Oyunlar Paneli” düzenlenecek.
25 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Vergi haftası etkinlikleri kapsamında "Vergilemede Güncel Gelişmeler" paneli düzenlendi.
24 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, dijital ortamda çeşitli yollara başvurularak gerçekleşen dolandırıcılık olayları hakkında vatandaşları uyardı.
14 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşen“Etkin Sosyal Medya Kullanımı ve Dijital Güvenlik” eğitimleri devam ediyor.
13 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde MAVİ VATAN-2020 Tatbikatına katılıyor.
07 Şubat 2020
Rektör Çomaklı ve öğrencileri kıraç toprakları yeşerten Anadolu Üniversitesinin kurucusu Prof. Dr. Orhan Oğuz’u unutmadı.
27 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi SODİGEM, Elazığ’da meydana gelen 6,8’lik deprem sonrası sosyal medyada yürütülen algı operasyonları hakkında açıklama yaptı.
22 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.
20 Ocak 2020
“Bağımsız Yaşam İçin İstihdam” projesinin açılışı ve tanıtımı düzenlenen basın toplantısı ile 20 Ocak Pazartesi gerçekleştirildi.
15 Ocak 2020
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’yı 14 Ocak Salı günü ziyaret etti.