29 Şubat 2024
İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24) kapsamında düzenlenen “ETİ Türkiye Kariyer Söyleşisi” Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi.
28 Şubat 2024
İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24) kapsamında gerçekleştirilen “Savunma Sanayii’nde Yetenek Yönetimi” staj ve işe alım semineri Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre
28 Şubat 2024
İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24) kapsamında gerçekleştirilen “Mehmet Gerz ve Naim Kaan Yıldırım ile Kariyer Sohbeti” adlı panel Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı
28 Şubat 2024
İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24) kapsamında düzenlenen “Gökyüzünde Kariyer” başlıklı söyleşi, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi.
28 Şubat 2024
İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF) kapsamında düzenlenen “Kariyerine Yatırım Yapma Zamanı” başlıklı söyleşi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlık Konferans
28 Şubat 2024
İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24) kapsamında gerçekleştirilen “ASPİLSAN Enerji’de Kariyer Fırsatları” söyleşisi Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda
28 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğini üstlendiği İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katıldığı tören ile açıldı.
28 Şubat 2024
Fatih Kacır, Türkiye Cumhuriyeti’nin son 22 yılda sanayi ve teknoloji alanında üstlendiği yeniliklere değindi.
27 Şubat 2024
Program İzleme ve İyileştirme Komisyonunun ilk toplantısı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.
26 Şubat 2024
Bu yıl sekizincisi düzenlenen “Sınıf Yönetimi ve Öğretimde İyi Örnekler Çalıştayı” nın kapanış töreni Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
23 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü tarafından düzenenlenen “Dilin işlemleme sürecinde belleğin rolü” adlı seminer gerçekleştirildi.