08 Şubat 2024
Bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan Sağlık İletişimi Sempozyumu, 23-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
08 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi öğretim üyeleri “Yeni Aromataz İnhibitörlerinin Tasarımı, Sentezi ve Meme Kanseri Tedavisinde Antikanser Etki Profillerinin Araştırılması” başlıklı proje ile
08 Şubat 2024
Arinkom TTO ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Ar-Ge ve İnovasyonda Kalite ve Potansiyel Analizi Çalışması” sona erdi.
08 Şubat 2024
İİBF ile Boyner arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında geliştirilen “Perakende Genç Yetenek Programı” ile Management Traniee (MT) olan ilk mezun öğrenciler eğitimlerini
07 Şubat 2024
Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Genel Sekreteri İsmail Vural ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.
06 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi düzenlediği program ile 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri etkileyen depremlerde hayatını kaybedenleri andı.
06 Şubat 2024
Arinkom TTO ve Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve üç gün sürecek olan “Ar-Ge ve İnovasyonda Kalite ve Potansiyel Analizi Çalışması” başladı.
02 Şubat 2024
"Doğada Matematiği Keşfediyorum" adlı program çocuklar ve velilerinin katılımıyla Anadolu Üniversitesi Japon Bahçesinde gerçekleştirildi.
31 Ocak 2024
Toplantıda, İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’24) hakkında detaylı bilgiler verilirken, fuarın içeriği ve katılımcılara sunacağı fırsatlar üzerine kapsamlı bir değerlendirme
30 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Mustafa Akgül Özgür Yazılım Kış Kampı” başladı
29 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesi Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezinde (DİLKOM) güz döneminde gerçekleşen aile bilgilendirme seminerleri sona erdi.