Kampüs

03 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen “Kültür Söyleşileri” kapsamında “Tarihte Türkler” adlı etkinlik Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) Şener Şen
02 Ocak 2024
Öğrenci dostu fiyatlarla üç öğün besleyici menüler sunan Anadolu Üniversitesi, yemekhane hizmetlerinde öğrencilerini memnun eden “Menüyü Sen Belirle” anketine devam ediyor.
29 Aralık 2023
60+Tazelenme Üniversitesi birinci sınıf öğrencileri, Astronomi ve Uzay Bilimleri dersi kapsamında Sabancı Uzay Evi’ni ziyaret etti.
28 Aralık 2023
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), Anadolu Üniversitesine uzun yıllardır başarıyla hizmet eden emekli Öğretim Üyelerinin emekliliklerini kutladı.
27 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi ile Acapulco Resort Hotel & Convention & SPA arasında mesleki ve eğitsel konularda beraber çalışabilmeyi sağlayacak iş birliği protokolü imzalandı.
27 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi “İnsan Hakları ve Demokrasi Eğitimi” dersi kapsamında Eskişehir Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu’na ziyaret düzenlendi.
27 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezinde (DİLKOM) aile bilgilendirme seminerleri başladı.
27 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri için “Geleneksel Ceket Giyme Töreni” düzenlendi.
27 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen "5. Turizm Fakültesi Kariyer Günü" Turizm Fakültesi Fuaye Alanı’nda başladı.
27 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Sanat ve Yapak Zeka” adlı konferans Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonu’nda düzenlendi.
27 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) tarafından düzenlenen “Yerel Yönetimlerde Kariyer Gelişimi” başlıklı seminer, SBF Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi