Spor

19 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi “Geleneksel Fakülteler Arası Voleybol Turnuvası” Hukuk Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi arasında oynanan Voleybol maçları ile 19 Aralık Pazartesi günü başladı.
16 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası sona erdi.
01 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi öğrencileri, düzenlenecek olan Voleybol Turnuvası ile şampiyonluk kupasını kazanmak için ter dökecek.
14 Kasım 2022
“Öğrenci Kulüpleri Halı Saha Turnuvası” Anadolu Üniversitesi Çarşı A Spor Tesislerinde gerçekleştirildi.
27 Ekim 2022
“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Personel Ayak Tenisi Turnuvası Final Maçı ve Kupa Töreni” Anadolu Üniversitesi Açık Tenis Kortlarında gerçekleştirildi.
19 Ekim 2022
Anadolu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen “Personel Ayak Tenisi Turnuvası” çekilen kuraların ardından
10 Ekim 2022
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası programı kapsamında Anadolu Üniversitesi Ayak Tenisi Turnuvasına ev sahipliği yaptı.
19 Eylül 2022
Ankara Örnek Stadı'nda gerçekleşen etkinlikte, Anadolu Üniversitesi öğrencisi elde ettiği derece ile büyük başarı gösterdi.
02 Eylül 2022
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından 2 Eylül Cuma günü Anadolu Üniversitesi Yaz Spor Okullarına katılan öğrenciler için düzenlenen sertifika
31 Ağustos 2022
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılına özel gerçekleştirilen “Zafer Turnuvası” Anadolu Üniversitesi Futbol Sahası’nda gerçekleştirildi.
29 Ağustos 2022
Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ile “Canım Kardeşim Ders Evi” projesine destek olmak isteyen Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) gönüllü sporcuları