Spor

16 Haziran 2023
TÜSF tarafından Eskişehir Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Ünilig Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda Anadolu Üniversitesi öğrencileri büyük başarı gösterdi.
16 Haziran 2023
Anadolu Üniversitesi Personel Spor Turnuvalarında grup maçları sona erdi.
07 Haziran 2023
Anadolu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi (SKS) Başkanlığı tarafından düzenlenen “Personel Voleybol Turnuvası” başladı.
02 Haziran 2023
Ünilig Oryantiring Türkiye Şampiyonasında Anadolu Üniversitesi öğrencisi büyük başarı gösterdi.
29 Mayıs 2023
SKS Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Personel Halı Saha Turnuvası”, Anadolu Üniversitesi Çarşı A Spor Tesislerinde, Döner Sermaye Müdürlüğü – Eğitim Fakültesi
25 Mayıs 2023
TÜSF tarafından düzenlenen 2023 Yaz Spor Oyunlarında Anadolu Üniversitesi şampiyon oldu.
15 Mayıs 2023
TÜSF tarafından Bartın Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ünilig Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Anadolu Üniversitesi öğrencisi büyük başarı göster
12 Mayıs 2023
AÖF Spor Yönetimi 2.sınıf öğrencisi Sergen Curabaz 87 KG'da altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
11 Mayıs 2023
Ünilig Türkiye Eskrim Şampiyonası’nda Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencileri üniversitemizi gururlandırdı.
08 Mayıs 2023
TÜSF tarafından düzenlenen Ünilig Atletizm Türkiye Şampiyonası, 5-7 Mayıs tarihleri arasında Manisa'da gerçekleştirildi.
12 Nisan 2023
Anadolu Üniversiteli sporcular Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) ÜNİLİG Karate Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı gösterdi.