Spor

27 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Spor Turnuvası final maçları ile sona erdi.
19 Ekim 2023
Kamu Spor Oyunlarında Anadolu Üniversitesi takımı Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecek.
12 Ekim 2023
Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlama etkinlikleri kapsamında Anadolu Üniversitesi Ekim ayında birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.
08 Eylül 2023
Yaz Spor Okulları’nda öğrenciler yaz tatillerini sporla dolu geçirdi.
01 Eylül 2023
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda öğrenciler yaz tatillerini sporla dolu geçirdi.
07 Ağustos 2023
FISU tarafından iki yılda bir düzenlenen Dünya Üniversite Oyunları’ndan (UNIVERSIADE) Anadolu Üniversiteli sporcular madalya ile döndü.
19 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nde Türkiye Briç Federasyonu tarafından Genç Briç Eğitim Kampı başladı.
11 Temmuz 2023
Görme Engelliler Halter Şampiyonası’nda Anadolu Üniversitesi öğrencisi ve Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Salih Veysel Kök, iki dalda da altın madalya kazandı.
22 Haziran 2023
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından düzenlenen Personel Voleybol Turnuvası, final maçı ile sona erdi.
21 Haziran 2023
“Personel Halı Saha Turnuvası” Anadolu Üniversitesi Çarşı A Spor Tesislerinde düzenlenen final maçı ile sona erdi.
19 Haziran 2023
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen III. Tazelenme Olimpiyatları’nda Anadolu Üniversitesi büyük başarı gösterdi.