Spor

12 Nisan 2023
Anadolu Üniversiteli sporcular Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) ÜNİLİG Karate Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı gösterdi.
28 Mart 2023
Türkiye Yüzme Federasyonu Ulusal Gelişim Projesi kapsamında 1.Vize ve 13+ Yaş Eskişehir İli baraj seçmeleri Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.
23 Mart 2023
Tazelenme Üniversitesi Anadolu Kampüsü öğrencisi katıldığı müsabakadan iki madalya ile dönerek Anadolu Üniversitesini gururlandırdı.
06 Mart 2023
AÖF Spor Yönetimi Ön lisans Programı öğrencisi milli tekvandocu Deniz Dağdelen Bulgaristan Açık Tekvando Turnuvası’nda altın madalya kazanarak Üniversitemizi ve Ülkemizi
05 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından düzenlenen Öğrenci Voleybol Turnuvası final maçları ile sona erdi.
05 Ocak 2023
“Futbol Hakemleri ve Gözlemcilere Yönelik Eğitim” Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
04 Ocak 2023
Fakülteler Arası Voleybol Turnuvası’nda yarı final maçlarının bitmesiyle şampiyonluk yolunda sona yaklaşıldı.
30 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Çağdaş Spor Salonu’nda düzenlenen Fakülteler Arası Voleybol Turnuvası’nda grup maçları sona erdi ve yarı
27 Aralık 2022
TÜSF tarafından düzenlenen ÜNİLİG Basketbol Bölgesel Ligi sona erdi.
20 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü tarafından bu yıl ilki düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası ödül töreni Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Fuaye Alanında gerçekleştirildi.
19 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi “Geleneksel Fakülteler Arası Voleybol Turnuvası” Hukuk Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi arasında oynanan Voleybol maçları ile 19 Aralık Pazartesi günü başladı.