Spor

30 Mart 2022
Katıldığı turnuvada Anadolu Üniversitesi birinci olarak “Süper Lige Yükselme” maçlarına katılmaya hak kazandı.
09 Mart 2022
Anadolu Üniversitesi Bilardo Takımı, 2-6 Mart tarihleri arasında Sinop’ta gerçekleşen Bilardo ÜNİLİG Türkiye Şampiyonası’ndan kupa ve madalyalarla döndü.
23 Şubat 2022
Anadolu Rangers, TÜSF bünyesinde gerçekleştirilen Ünilig Korumalı Futbol Süper Lig’de Victory Walkers ile deplasmanda karşı karşıya geldi.
08 Şubat 2022
Anadolu Rangers, TÜSF bünyesinde gerçekleştirilen ve yeni başlayan Ünilig Korumalı Futbol Süper Lig’de Boğaziçi Sultans ile karşı karşıya geldi.
07 Kasım 2021
TÜSF 25. kuruluş yılını düzenlenen gala yemeği ile kutladı. T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve üniversite temsilcilerinin yer aldığı galada farklı spor alanlarında ödüller
26 Ekim 2021
Anadolu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Geleneksel Ayak Tenisi Turnuvası” final maçı ile son buldu.
15 Eylül 2021
Anadolu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığında düzenlenecek olan “Geleneksel Personel Ayak Tenisi Turnuvası” grup kura çekimleri Kongre Merkezi Kırmızı Salonda
25 Mart 2021
Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Covid-19 tedbirleri alınarak gerçekleştirilen “18 Mart Şehitleri Türkiye Kupası” müsabakaları bu yıl 17-21 Mart tarihleri arasında Antalya 100.
26 Ağustos 2020
60 yılı aşan yükseköğretim deneyimi ile 28 ülkede milyonlarca öğrencisi için eğitim faaliyetlerini devam ettiren Anadolu Üniversitesi, sporun ve sporcunun da yanında.
09 Mart 2020
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı, ligin 21’inci haftasında Eskişehir Yunusemre Spor ile karşı karşıya geldi.
27 Şubat 2020
31. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol, masa tenisi, dart ve tavla müsabakalarında dereceye giren oyuncu ve takımlara ödülleri takdim edildi.