Spor

17 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi 2022-2023 eğitim öğretim yılında elde ettiği akademik başarıların yanı sıra sporda da verimli bir sezon geçirdi.
26 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi sporcuları Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen müsabakalarda Üniversitemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor.
22 Nisan 2024
SKS Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Geleneksel 38. Bahar Şenlikleri Spor Etkinlikleri devam ediyor.
16 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Geleneksel 38. Bahar Şenlikleri Spor Etkinlikleri başladı.
16 Nisan 2024
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Badminton Bölgesel Ligi sona erdi.
08 Nisan 2024
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “38. Geleneksel Bahar Şenlikleri” kapsamında düzenlenen Personel Ayak Tenisi Turnuvası sona
25 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “38. Geleneksel Bahar Şenlikleri” kapsamında düzenlenen olan spor müsabakalarının
12 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Öğrenci Futbol Turnuvasında şampiyonluk yolunda son düzlüğe girildi.
10 Mart 2024
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Öğrenci Futbol Turnuvasında sona gelindi.
19 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi sporcuları Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonasından madalya ile döndü.
13 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı Anadolu Rangers, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Korumalı Futbol Süper Ligine galibiyetle devam ediyor.