Kültür Sanat

09 Nisan 2021
“İlgiden Bilgiye, Bilgiden Bilince Türk Dünyası Seminerleri”nin ikincisi 10 Nisan Cumartesi günü saat 20:00’de çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.
02 Nisan 2021
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2021 yılını "Yunus Emre ve Türkçe Yılı" olarak ilan etmesi ile birlikte Anadolu Üniversitesi tarafından planlanan etkinlikler hayata geçmeye
01 Nisan 2021
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi (AÜSBD) bünyesinde, editörlüğünü Prof. Dr. Kemal Yakut’un yaptığı “İnönü Savaşlarının 100. Yıl Dönümü Özel Sayısı”
16 Mart 2021
Anadolu Üniversitesi de Eskişehir gibi Yunus Emre’yle bütünleşerek, bu bağlamda gerçekleştirilen organizasyonlardaki en önemli paydaşlardan birini oluşturuyor.
05 Mart 2021
Dijital arşivlemesi tamamlanan karikatürler eğitim-öğretime destek malzemesi olarak kullanılacak.
25 Şubat 2021
Prof. Dr. Kemal Polat, Anadolu Üniversitesi kütüphanesine Türk Cumhuriyetleriyle ilgili yüzün üzerinde birbirinden değerli Türkçe, Kırgızca, Özbekçe, Kazakça ve Rusça kitaplar hediye
20 Ocak 2021
Açıköğretim Sistemi, bünyesinde oluşturulan “Çevrim içi Öğrenci Toplulukları” ile hem öğrenimin hem de sosyal aktivitelerden oluşan bir dizi içerik oluşturuyor.
22 Aralık 2020
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye çapında düzenlenen “Sahne Sırası Sende” ses yarışmasının kazananları belli oldu.
13 Aralık 2020
Devlet Konservatuvarına iki büyük ödül.
12 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyeleri Prof. Gülen Ege Serter ve Öğr. Gör. Şeniz Aybulus’un yer aldığı “Nemeth Quartet” Farkındalık Özel Ödülü'ne layık
09 Aralık 2020
Piyano Anasanat Dalı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Piyano Günleri, yurt içi ve yurt dışından katılan birbirinden değerli piyanist ve eğitmenleri bir araya getirdi.