Kültür Sanat

29 Kasım 2022
Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuarı “Bağlama Takımı Konseri” Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
28 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Doç. Dr. Asu Perihan Karadut tarafından “Viyolonsel Kuarteti ve Solist Orkestrası Konseri” AKM' de Opera ve Bale Salonu'nda
28 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÜDAM) tarafından “Keman ve Piyano Resitali” Türk Dünyası Bilim ve Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
28 Kasım 2022
Sinop Valiliği ve Sinop Üniversitesi tarafından düzenlenen “Müzik ve Halk Dansları Gösterisi”nde Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi Müzik ve Halk Dansları
25 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü tarafından düzenlenen “Akustik ve Elektroakustik Kompozisyon Konseri”, Koral Çalgan Salonu’nda gerçekleştirildi.
25 Kasım 2022
ASO, 20 yıla yakın tarihiyle Üniversitemizin gururu olarak başarılı çalışmalara imza atıyor.
25 Kasım 2022
24 Kasım'a özel "Öğretmenler Günü ve Nesrin Çağlar'ı Anma Konseri" Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu'nda gerçekleştirildi.
22 Kasım 2022
''Cross-Cultural Data Visualisation Sergisi''nin açılışı Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Grafik Sanatları Bölümü Sergi Alanında gerçekleştirildi.
14 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi GSF'nin düzenlediği “Monobastim Karma” sergisinin açılış töreni TÜDAM gerçekleştirildi.
11 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından "Sarı Zeybek" konseri düzenlendi.
10 Kasım 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümünün düzenlediği “Keman ve Piyano Resitali“ Koral Çalgan Salonunda gerçekleştirildi