Kültür Sanat

06 Haziran 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümünün kuruluşunun 36. yılına özel düzenlediği “Mezuniyet Haftası” etkinlikleri 6 Haziran pazartesi günü başlayacak.
06 Haziran 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası tarafından düzenlenen “Barok Akşamı II” konseri AKM Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.
03 Haziran 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü 6-8 Haziran tarihleri arasında “Mezuniyet Konseri” ile müzikseverlerle buluşacak.
03 Haziran 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenen "Viyolonsel Kuarteti ve Solist Konseri" Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Koral Çalgan Salonu’nda gerçekleştirildi.
03 Haziran 2022
Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu çocuk Gelişimi Bölümü tarafından düzenlenen “Özel Eğitim Poster Sergisi ve Şiir Dinletisi” gerçekleştirildi.
02 Haziran 2022
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde yer alan Çevrimiçi Kitap Topluluğu tarafından Açıköğretim Sistemi 40. Yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Öykü Yarışması’na
01 Haziran 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğr.Gör. Pieter Alexander Snapper’ın öğrencileri tarafından “7 Besteci 14 Dünya Prömiyeri” konseri düzenlendi.
01 Haziran 2022
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM) tarafından düzenlenen “Kırım Müziği ve Folkloru” gösterisi izleyicilerle buluştu.
01 Haziran 2022
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi Türk Halk Müziği Korosu tarafından konser düzenlendi
31 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesinde, “Çok Sesli Fotoğraflar” sergisi düzenlendi.
30 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çalgı Yapım Bölümü tarafından “Eski Çalgılar için Yeni Müzik” semineri düzenlendi.