Kültür Sanat

30 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Öğrenci Topluluğu konseri AKM'de gerçekleştirildi.
27 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Kampüste Şenlik Var!” etkinliği, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Amfi Tiyatroda gerçekleştirildi.
27 Mayıs 2022
“Türk Sanat Müziği Korosu” konseri, Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM) Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.
26 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü tarafından düzenlenen “Anadolu Makam Öğrenci Toplulukları Konseri” Koral Çalgan Salonunda gerçekleştirildi.
26 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi tiyatro topluluğu Tiyatro Anadolu "İki Kişilik Hezeyan" oyunuyla Atatürk Kütür ve Sanat Merkezi Oda Tiyatrosu salonunda sahneye çıktı.
25 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çalgı Yapım Bölümü tarafından “Mezuniyet Sergisi” düzenlendi.
25 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen “Uluslararası Kıssa Film Günü” Sinema Anadolu’da
23 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından düzenlenen “19. Amatör Tiyatro Günleri” Sinema Anadolu’da seyirciyle buluştu.
21 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi düzenlediği pek çok etkinlikle üniversite öğrencisi olmaya aday öğrencilere de yol gösterici olma görevini üstleniyor.
20 Mayıs 2022
Yunus Emre Kampüsü Şenlik Alanında düzenlenen panayırda öğrenci kulüpleri, akademik birimler ve merkezler standlar açarak tanıtım etkinlikleri ve çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi.
17 Mayıs 2022
Radyo A yeni programcılarına özel eğitim veriyor