Kültür Sanat

12 Ocak 2022
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu Elif Turan’ın yönetmenliğini yaptığı “Anı” isimli kısa film ulusal ve uluslararası birçok festivalde büyük başarı elde
04 Aralık 2021
Bu yıl 21’ncisi düzenlenen Anadolu Üniversitesi Uluslararası Eskişehir Film Festivali 3 Aralık Cuma günü Sinema Anadolu’da düzenlenen gala ile sinemaseverlerle buluştu.
23 Eylül 2021
Berrin Öz, Adana'da bu yıl 28'incisi düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nden ödülle döndü.
17 Ağustos 2021
Yunus Emre ve Türkçe Yılı çerçevesinde Yunus Emre’nin anısını Anadolu Üniversitesi’nin kurumsal kimliğiyle somutlaştırmayı amaçlayan “Yunus Emre Hediyelik Eşya Yarışması”
18 Ocak 2022
İstanbul Grand Airport (İGA) tarafından gerçekleştirilen "Artıktan Sanata" projesi kapsamında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Rahmi Atalay'ın eserleri
03 Ocak 2022
Bu yıl ilk etkinliğini düzenleyen Tazelenme Üniversitesi, öğrencilerini Sazova Bilim ve Kültür Parkı Sabancı Uzay Evi’nde ağırladı.
03 Ocak 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın düzenlediği “Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı Ortaokul Öğrenci Konseri” müzikseverlerle buluştu.
29 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen ‘‘Piyano Dinletisi’’ Devlet Konservatuvarı Koral Çalgan Salonu’nda gerçekleştirildi.
29 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi (TÜDAM) birbirinden başarılı konserlere ev sahipliği yapıyor.
28 Aralık 2021
Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 85. yıl dönümü için Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’ da oratoryo düzenlendi.
28 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü lise ve ortaöğretim öğrencileri uluslararası yarışmalardan ödüllerle döndü.