Kültür Sanat

16 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Umut Türkcan, 9 bin yıllık bir yerleşim yeri olan Çatalhöyük’teki kazı ekibinin başkanlığına getirildi.
09 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin bu yıl 12’ncisini düzenlediği Uluslararası Kaligrafi ve Tipografi Etkinliği’nin sergisi, pandemi dolayısıyla online olarak
03 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ICAY, 3-4 Aralık 2020 tarihlerinde sinema ve gençleri bir araya getiriyor.
03 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) pandemi dolayısıyla yüz yüze eğitime ara verilen bu dönemde gerçekleştirdiği sanal sergi ile sanatseverlerle buluşuyor.
01 Ekim 2020
Anadolu Üniversitesi üstlendiği kazı çalışmalarıyla hem tarihe hem de geleceğe ışık tutmaya devam ediyor.
27 Eylül 2020
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen yeni mezunlar sergisi olan BASE 2020’ye Anadolu Üniversitesi GSF mezunlarından dokuz öğrencinin
29 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Sözen ve Prof. Dr. İbrahim Kaya, Anadolu Üniversitesi Karacahisar Kalesi kazı alanını ziyaret
19 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu öğrencilerinin “Yıl Sonu Sergisi” tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisi nedeniyle sanal ortama taşındı.
04 Nisan 2020
Türkiye’deki dijital dönüşüm sürecinin önemli merkezlerinden olan Anadolu Üniversitesi, klasikleşmiş Türk edebiyatı eserlerini dijital olarak okuyuculara sunuyor.
11 Mart 2020
Eskişehir’de başlarından geçen hikayeleri senaryolaştıran bir grup kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Belki Bu Sefer” isimli oyunu sahneleyecek.
10 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi İletişim Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencileri proje geliştirme dersi kapsamında PTT ile iş birliği yaparak Türk Devletleri Pul Sergisi düzenledi.