Kültür Sanat

16 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Umut Türkcan, 9 bin yıllık bir yerleşim yeri olan Çatalhöyük’teki kazı ekibinin başkanlığına getirildi.
09 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin bu yıl 12’ncisini düzenlediği Uluslararası Kaligrafi ve Tipografi Etkinliği’nin sergisi, pandemi dolayısıyla online olarak
25 Şubat 2021
Prof. Dr. Kemal Polat, Anadolu Üniversitesi kütüphanesine Türk Cumhuriyetleriyle ilgili yüzün üzerinde birbirinden değerli Türkçe, Kırgızca, Özbekçe, Kazakça ve Rusça kitaplar hediye
20 Ocak 2021
Açıköğretim Sistemi, bünyesinde oluşturulan “Çevrim içi Öğrenci Toplulukları” ile hem öğrenimin hem de sosyal aktivitelerden oluşan bir dizi içerik oluşturuyor.
22 Aralık 2020
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye çapında düzenlenen “Sahne Sırası Sende” ses yarışmasının kazananları belli oldu.
13 Aralık 2020
Devlet Konservatuvarına iki büyük ödül.
12 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyeleri Prof. Gülen Ege Serter ve Öğr. Gör. Şeniz Aybulus’un yer aldığı “Nemeth Quartet” Farkındalık Özel Ödülü'ne layık
09 Aralık 2020
Piyano Anasanat Dalı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Piyano Günleri, yurt içi ve yurt dışından katılan birbirinden değerli piyanist ve eğitmenleri bir araya getirdi.
06 Aralık 2020
Londra’da beşincisi düzenlenen çok aşamalı “Great Composers Competition / The Art of Strings” yarışmasında Anadolu Üniversitesi öğrencileri dereceye girdi.
03 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ICAY, 3-4 Aralık 2020 tarihlerinde sinema ve gençleri bir araya getiriyor.
03 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) pandemi dolayısıyla yüz yüze eğitime ara verilen bu dönemde gerçekleştirdiği sanal sergi ile sanatseverlerle buluşuyor.