Kültür Sanat

24 Kasım 2023
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık Sergi Salonunda, “15. Uluslararası Anadolu Kaligrafi ve Tipografi Etkinliği -15. Yıla Özel Yunus Emre Temalı Koleksiyon Sergisi” nin açılış töreni
23 Kasım 2023
Türkiye’nin en büyük ahşap konstrüksiyonlu kamu binası olan Çatalhöyük Tanıtım ve Karşılama Merkezi’nin açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla
22 Kasım 2023
Tarih Bölümü'nün Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinleri kapsamında Öğrenci Merkezinde düzenlediği “Cumhuriyet ve Çağdaşlaşma” başlıklı sergisinin ikinci etabı gerçekleştirildi.
22 Kasım 2023
“Koza’nın Kayıp Hikayesi: Yunus Emrece Bir ‘Dünya’ Kurmak” adlı etkinlik Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi.
21 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “4. Uluslararası Piyano Günleri” açılış konseri, Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonunda müzikseverlerle buluştu.
17 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonunda Anadolu Makam Topluluğu “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk’ün Taş Plak Koleksiyonundan Bir Seçki” konserini
17 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı tarafından düzenlenen “4. Uluslararası Piyano Günleri” başlıyor.
16 Kasım 2023
Uluslararası Cam Bienali’ne (IBG 2023) Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Cam Bölümü öğrencileri de eserleriyle katıldı.
15 Kasım 2023
“Ulu Ozanlar ve Alev-i Bektaşi Deyişleri” söyleşisi ve konseri, Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM)’da gerçekleştirildi.
15 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri TÜDAM Amfi Tiyatro’da batı müziği ile Türk ezgilerini birleştirdikleri bir konser düzenledi.
14 Kasım 2023
TÜDAM, Hayal ve Hakikat Konferansı’na ev sahipliği yaptı.