Kültür Sanat

29 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Anadolu Ezgileri Topluluğu tarafından düzenlenen Eğitim Fakültesi 40.Yıl Konseri, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’da gerçekleştirildi.
28 Aralık 2022
“Anadolu Üniversitesi Makamsal Müzik Algılama Testi”nin (MAMAT)’a dileyen herkes ulaşabiliyor.
22 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından hazırlanan Sessiz Bir Gece adlı oyun prömiyerini yaptı.
16 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü tarafından düzenlenen “Gitar Bölümü Konseri I ve II” Koral Çalgan Salonu’nda müzikseverler ile buluştu.
16 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü tarafından düzenlenen “Gençlik Senfoni Orkestrası Konseri” Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu'nda (AKM)
14 Aralık 2022
TÜDAM tarafından düzenlenen “Yaşayan İznik Çinileri ve Sanat Kültürü” adlı söyleşi TÜDAM'da gerçekleştirildi.
09 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü tarafından düzenlenen "Anadolu Çağdaş Müzik Topluluğu Konseri" Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu'nda
07 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Lilian Maria Tonella Tüzün tarafından düzenlenen “Flüt ve Gitar Resitali” Koral Çalgan Salonu’nda gerçekleştirildi.
07 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen “Grafik Tasarım Terimleri Sergisi" Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Alanı'nda gerçekleştirildi.
06 Aralık 2022
Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu’ da “Hatice” filmi gösterimi gerçekleştirildi.
05 Aralık 2022
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın kurucusu ve ilk genel müdürü Behiç Erkin’in hayatını konu edinen “Son İstasyon Eskişehir” adlı tiyatro oyunu, Eskişehir Eski Tren