Kültür Sanat

10 Mayıs 2007
Klasik müzik dinleyicileriyle buluşan Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası, Grieg, Vivaldi, Elgar ve Respighi eserleriyle sahnedeydi.
10 Mayıs 2007
1982 yılında yaşanan bir hikaye olan Beynelmilel’in yönetmenlerinden Sırrı Süreyya Önder, film sonrası gerçekleşen söyleşide soruları yanıtladı.
10 Mayıs 2007
9. Uluslararası Eskişehir Film Festivali kapsamında gösterilen Kader filmi hakkında yönetmeni Zeki Demirkubuz'la bir söyleşi gerçekleştirildi
10 Mayıs 2007
9. Uluslararası Eskişehir Film Festivali kapsamında Sinema Anadolu’da düzenlenen film söyleşileri devam ediyor. “Suyun Rengi” adlı filmin oyuncusu Batzul Khayankhyarvaa film ile ilgili
10 Mayıs 2007
9.Uluslararası Eskişehir Film Festivali, 25.yılına giren Varan Film Atölyesi’nin hazıladığı bir çalışmayı Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri fakültesi'nde gerçekleştirdi
09 Mayıs 2007
Belgesel film yapımcısı ve yönetmeni Tom Shepard, özel gösteriminde sunduğu iki filmin ardından öğrencilere deneyimlerini ve bilgilerini aktardı.
09 Mayıs 2007
9.Uluslararası Eskişehir Film Festivali söyleşileri devam ediyor."Wim Wenders'in ilk yılları" adlı filmin Yönetmeni Marcel When ve filmin müziklerini yapan Can Erdoğan Sinema Anadolu'daydı
09 Mayıs 2007
9. Uluslararası Eskişehir Film Festivali’ nde gösterilen Dondurmam Gaymak filminin yönetmeni Yüksel Aksu, film sonrası söyleşiye katıldı.
09 Mayıs 2007
Bir döneme damgasını vuran radyo Türkiye’de 80. yılını kutluyor.
09 Mayıs 2007
İnternette oluşturulan "Hayat Ansiklopedisi"nde, dünyadaki bilinen 1,8 milyon bitki ve hayvan türü hakkında bilgiye ulaşılabilecek.
09 Mayıs 2007
Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Uğur Polat Sinema Anadolu’da izleyicilerin sorularını yanıtladı.