Kültür Sanat

24 Mayıs 2007
Sergi, 31 Mayıs’a kadar Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Galeri A ve Galeri B’de gezilebilir.
23 Mayıs 2007
Güzel Sanatlar Fakültesi ön bahçesi Çizmeli Kedi müzik grubunun verdiği küçük bir konserle farklı bir havaya büründü
19 Mayıs 2007
Geleneksel halk müziğini çağdaş uyarlamalar eşliğinde seslendiren Anadolu Ezgileri Müzik Topluluğu 18 Mayıs Cuma günü müzikseverlerle buluştu.
18 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Dans kulübü tango, salsa, break ve oryantal danslarından oluşan yılsonu gösterisiyle izleyenleri büyüledi.
17 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Türk Sanat Müziği( TSM)) Öğrenci Korosu, konser verdi.
17 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Bahar Şenliklerinin konuğu bu kez Mor ve Ötesi'ydi
16 Mayıs 2007
3. Gavrilin Governers Geç Müzisyenler Yarışması’nda dünya 2. olan İrem Yüksel, Gavrilin Jüri Özel Ödülü ve En İyi Virtüöz Ödülü’nde sahibi oldu. Yüksel yarışamnın kapanış
15 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Çocuk Yuvası öğrencilerinin bir yıllık çalışmalarından oluşan karma sergi, Haller Gençlik Merkezi Sergi Salonu’nda düzenlenen törenle açıldı.
14 Mayıs 2007
İstanbul Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, “Cumhuriyet Bestekârları”nın eserlerini klasik müzik severlerle ile buluşturdu.
14 Mayıs 2007
Taxidermia adlı filmin oyuncuları Trocsanyı Gergö ve Czene Csaba Sinema Anadolu'da
14 Mayıs 2007
“Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer” adlı şarkılarıyla kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü rock grubu Yüksek Sadakat, Anadolu Üniversitesi'ndeydi.