Kültür Sanat

04 Haziran 2007
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası, “Nazım Hikmet’i Anma Konseri” verdi.
01 Haziran 2007
Engelliler Entegre Yüksekokulu öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı serginin açılışı 1 Haziran’da yapıldı.
01 Haziran 2007
Edebiyat Kulübü, Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da Nazım Hikmet ve Ahmed Arif’i Anma Günü düzenledi.
01 Haziran 2007
Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü’nün ” Kaldırımlar” adlı sergisi İletişim Bilimleri Fakültesi’nde açıldı.
30 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Öğretim Elemanlarından Prof.Dr.Melih Erdoğan 31 adet çalışmasından oluşan bir sergi açtı.
29 Mayıs 2007
Yazar Buket Uzuner, Anadolu Üniversitesi’nde katıldığı söyleşi sonunda, okurlarına kitaplarını imzaladı.
28 Mayıs 2007
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyun sezonunun kapanmasına kısa bir süre kala yeni bir oyunla bizlerle
28 Mayıs 2007
Kemanlarıyla sahnede yer alan öğrenciler dinleyenlere unutulmaz bir klasik müzik akşamı yaşattılar.
28 Mayıs 2007
60. Cannes Film Festivali, dün akşam düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.
25 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Gizem Aytüre Bursa Devlet Senfoni Orkestrası’nın düzenlemiş olduğu Genç Kuşak Solistler Konseri’nde solist olarak yer aldı
25 Mayıs 2007
Ankara’da düzenlenen Profesyonel Ses Yarışması’ndan, Anadolu Üniversitesi Şan Bölümü öğrencilerinden Deniz Yetim birincilik, Seçil Eyilikeder mansiyon, Mahir Kat ise artistik başarı