Kültür Sanat

21 Nisan 2007
Eskişehir Tayfur Bayar Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Müfettiş" adlı oyun,Sinema Anadolu'da sergilendi.
21 Nisan 2007
EBB Senfoni Orkestrası çocuklar için müzikli masal, Peter ve Kurt’ u seslendirdi.
20 Nisan 2007
Festivalde yarışacak filmler ve yönetmenleri açıklandı. Orhan Pamuk, Festival'de jüri üyesi olarak yer alacak.
20 Nisan 2007
Uluslararası PEN Türkiye Merkezi'nin düzenlediği ödülün ilki, “Latife Hanım” kitabının yazarı İpek Çalışlar'a verildi.
19 Nisan 2007
Eskişehir ve Anadolu Üniversitesi’nde bir ilk olan “ Karikatür Günleri” nin son gününde “Çizgi film Gösterimi” gerçekleştirildi.
17 Nisan 2007
Köy Enstitülerinin 67.yılı anısına "Köy Enstitüsü Kökenli Sanatçılar Resim Sergisi" düzenlendi
17 Nisan 2007
Atölye çalışmasının ilk bölümünde Karikatürist Ercan Akyol bir sunum gerçekleştirirken ardından düzenlenen karikatür yarışmasında Resim Bölümü öğrencisi Mehmet Çelik birincilik
17 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarından Hakan Esmer'in çalışmaları Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezi Alt Sergi Salonu'nda.
16 Nisan 2007
Karikatürcüler Derneği karikatüristlerinin katıldığı Karikatür Günleri büyük ilgi gördü
16 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi, sanatsal cam alanında Türkiye'de düzenlenen en büyük sergiye ev sahipliği yapıyor.
16 Nisan 2007
Akademisyen ve fotoğraf sanatçısı Aykan Özener, "Balık Sırtı Yaşamlar" ve "Monochrome Cumartesiler" isimli çalışmalarıyla Anadolu Üniversitesi'ndeydi.