Kültür Sanat

12 Nisan 2007
Tiyatro Anadolu, konuk ettiği tiyatro eleştirmenlerinin karşısına tüm sezon sahneledikleri oyunlarla çıktı.
12 Nisan 2007
18. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne İstanbul'dan katılacak sanatçıları taşıyan ''Festival Treni'' Haydarpaşa Garı'ndan Ankara'ya hareket etti.
10 Nisan 2007
Sinan’ın İstanbul’daki eserleri fotoğraflarla Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nde
10 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi Türk Halk Müziği Personel Kadrosu Bahar Konseri düzenledi
09 Nisan 2007
Ferhat Göçer, Pazar gecesi Sinema Anadolu’da sevilen şarkılarını seslendirdi.
09 Nisan 2007
Felsefeci kimliğiyle de tanınan Sera Tokay ve keman sanatçısı Pelin Halkacı Akın, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'yla birlikte sahne aldılar.
09 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu, "Bahar Konser"ini geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren topluluk üyesi Serbay Yıldız’a ithaf etti.
09 Nisan 2007
Tülay German'dan Cem Karaca'ya, Ersen ve Dadaşlar'dan Mogollar'a Anadolu Rock müziği tarihini mercek altına alan belgesel film, Anadolu Üniversitesi Rock Kulübü tarafından düzenlenen
06 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Numan Arslan’ın çalışmaları Vestel Sanat Galerisi’nde sergileniyor.
05 Nisan 2007
Başkent baharına renk katan 24. Uluslararası Ankara Müzik Festivali, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile eşi Semra Sezer'in de izlediği açılış konseriyle başladı.
30 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Atilla Atar’ın çalışmalarından oluşan sergi Ankara Atlas Sanat Galerisi'ndeydi.