14 Mayıs 2007
"İş Başvuruları ve İş Görüşmeleri" başlıklı seminerde Uzman Ayşe Kızıltaş, kariyer planlama, mesleki değerler, özgeçmiş hazırlama ve iş görüşmesi ile ilgili bilgiler verdi.
14 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ile AIESEC Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen“Anadolu Üniversitesi Kariyer Günleri 2007” 14-16 Mayıs 2007 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi
14 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi MMF’den Doç. Dr. Ömer Nezih Gerek, günümüzde evlerde ve işyerlerinde elektirik kontağından çıkan yangınlara dur diyecek bir yöntem üzerinde çalışıyor
14 Mayıs 2007
“Atatürk konulu fotoğraf projesi ile Türkiye’nin farklı bir yönünü göstermek istedim”
12 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da TÜBİTAK Temel Bilimler Araştırma Grubu Toplantısı gerçekleştirildi.
11 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu tarafından düzenlenen konferansa katılan Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz, Avrupa Birliği
11 Mayıs 2007
Doç. Dr. Ender Suvacı Türkiye Bilimler Akademisi tarafından verilen "Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı" ödülüne layık görüldü.
11 Mayıs 2007
Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz, Anadolu Üniversitesi’ nde konuşmacı olarak katıldığı seminerde Almanya-Türkiye ilişkileri ve Avrupa Birliği konularını
11 Mayıs 2007
Sosyal Hizmetler 80. Yıl Halis Toprak Çocuk Kulübü’nden kimsesiz çocuklar Medya Merkezi’ni ziyaret etti.
11 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen 9. Uluslar arası Eskişehir Film Festivali tüm hızıyla sürüyor.
10 Mayıs 2007
THY ve Anadolu Üniversitesi işbirliği ile Sivil Havacılık Yüksek Okulu bünyesinde eğitimli host ve hostesler yetiştirebilmek için çalışmalara başlandı.