Kampüs

15 Mayıs 2007
Engelliler haftası nedeniyle özel gereksinimli bireylerin konuşulduğu “Sağlık Saati”nde özgereksinimlilerin yaygın konuşulan tarafları yanı sıra farklı bakışlarla masaya
15 Mayıs 2007
Doç.Dr.Ali Murat Vural’ın program konuğu olarak üniversitemize gelen Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abakay İletişim Bilimleri Fakültesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.
15 Mayıs 2007
Çağdaş Eğitim Kulübü Genel Üye Toplantısı’nda kulübün çalışmaları ve hedefleri konuşuldu.
15 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen seminerde, lisansüstü eğitimde karşılaşılabilecek sorunlar ve çözüm yolları konuşuldu.
14 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi’nde genç kızlarca yoğun ilgi gören Beauty Tour, bahar şenlikleri kapsamında 14 Mayıs’ta gerçekleştirildi
14 Mayıs 2007
Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında, Eskişehir Erkek Yetiştirme Yurdu ve Güzel Sanatlar Fakültesi Cam Bölümü öğrencileri ortak cam sergisi açtı.
14 Mayıs 2007
Polisiye film “Sis ve Gece” Eskişehir Sinema Festivali kapsamında düzenlenen atölye çalışmasında farklı bakış açılarıyla ele alındı.
14 Mayıs 2007
Dördüncüsü düzenlenen Ulusal Uçak Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı’nda konuşan Prof. Dr. Mustafa Cavcar, Anadolu üniversitesi Havaalanı’nın standartlara uyan bütün
14 Mayıs 2007
Avrupa’da ve dünyada su konusunda yaygın olarak kullanılan bir yöntem üzerinde çalışan Yard. Doç. Dr. Recep Bakış, sahip olduğumuz su kaynaklarını en iyi şekilde kullanmamız
14 Mayıs 2007
Endüstriyel Sanatlar Yüksekokulu Moda Tasarımı Bölümü, 10 Mayıs günü Ankara’ da düzenlenen “Fashionset: Sinemada Kadın Modasının 60 Yılı Sergisi” ni gezdi.
14 Mayıs 2007
"İş Başvuruları ve İş Görüşmeleri" başlıklı seminerde Uzman Ayşe Kızıltaş, kariyer planlama, mesleki değerler, özgeçmiş hazırlama ve iş görüşmesi ile ilgili bilgiler verdi.