23 Mayıs 2007
e-sertifika programı bahar dönemi sınavları 27 Mayıs’ta yapılacak.
22 Mayıs 2007
Pfizer ilaç firması, Salon Anadolu'da düzenlenen bir panel ile öğrencilere iş olanakları sundu.
22 Mayıs 2007
Doç. Dr. Ali Murt Vural’ın hazırlayıp sunduğu, gazetecilerimizin, yazarlarımızın, bilim adamlarımızın, medyadan çeşitli uzmanlarımızın katıldığı “Kalemin Dili” programının
22 Mayıs 2007
Üniversite öğrencilerinin görev aldığı Halk Dansları Topluluğu ve Türk Halk Müziği Korosu Atatürk Kültür Merkezi’nde izleyicilerle buluştu.
22 Mayıs 2007
Karaca: “Medya değişirse, her şeyi değiştirmek kolaydır.”
19 Mayıs 2007
"Proje, bir bireyin ya da grubun belirlenmiş bir hedefe ulaşma yönünde iyi planlama ile gerçekleştirdikleri bir teşebbüstür"
18 Mayıs 2007
Dr. Ethem Torunoğlu,"küresel ısınma insanlık tarihi boyunca, dünyanın geçirdiği evrim boyunca gündemde olan bir konu"
18 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Briç takımı, İç Anadolu bölge elemelerinde başarı kazanarak Eskişehir’de yapılacak yarı finallere yükseldi.
18 Mayıs 2007
Eskişehir 100. Yıl Kız Yetiştirme Yurdu’ndan bir grup öğrenci Anadolu Üniversitesi’ni ziyaret edip, üniversitemiz hakkında bilgiler aldılar
18 Mayıs 2007
Psikiyatri Uzmanı Dr. Gülcan Güleç, Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da verdiği madde bağımlılığı konulu konferansta, yasadışı madde bağımlılığına ilk adımın “arkadaş
18 Mayıs 2007
Nike firması için yaptığı tasarımlarla Anadolu Üniversitesi'ne konuk olan Günseli Kato, modanın çok hızlı ilerlediğini ve sivrilebilmenin çok zor olduğunu söyledi.