29 Mayıs 2007
27 Mayısta yapılan sınavın soru ve cevap anahtarlarına, e-sertifika programının internet sitesinden ulaşılabilir.
28 Mayıs 2007
Açık ve uzaktan öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri yıl sonu sınavlarında görev alacak öğretim elemanlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
28 Mayıs 2007
Eskişehir ÇGD, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencilerine derneği tanıtmak ve öğrencilerin gazetecilerin deneyimlerinden faydalanabilmeleri için bir gezi düzenledi.
28 Mayıs 2007
İletişim Bilimleri Fakültesi'nde iş görüşmelerinde dikkat edilmesi gereken konuları ele alan bir panel gerçeklerştirildi
28 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü 25 Mayıs Cuma günü yeni başkan seçimleri için bir toplantı düzenledi. Salt çoğunluk sağlanamadığı için başkan seçimi bir sonraki
28 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu tarafından düzenlenen 4. Uçurtma Şenliği, küçükler kadar büyüklerin de yoğun ilgisi ile karşılaştı.
28 Mayıs 2007
Rektör Sürmeli eğitim konusunda Anadolu Üniversitesi olarak iddialı olduklarını ve yapılan eğitim toplantılarının Türkiye için çok önemli olduğunu belitti.
28 Mayıs 2007
Çağdaş Eğitim Kulübü ve Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü’nün beraber hazırladığı “Çocuk Şöleni” etkinliği kulüplerinin kardeş okullarının öğrencilerinin yaptığı
27 Mayıs 2007
Anadolu Üniversitesi’nin en eski fakültesi olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarını misafir etti. 49.yılını Kimse Yokken Biz Vardık sloganı ile kutlayan İİBF mezunları,
25 Mayıs 2007
“ İş Hukuku ve Demokratik Kitle Örgütleri” konulu panelde gazetecilerin haklarını bilmeleri gerektiği üzerinde duruldu.