29 Nisan 2007
”2010 ve ötesinde pazarlama” konulu eğitimde katılımcılar pazarlama sektöründe kariyer, ekip yönetimi, tüketici odaklı pazarlama gibi konularda bilgilendirildi.
28 Nisan 2007
TÜMAB’ın düzenlediği konferansta Barmenlik hakkında bilgi verildi.
27 Nisan 2007
"Ufuk 2015 Hazır Giyim Sektörünün Global Yeniden Konumlanması" başlıklı panelde giyim ve tekstil sektörü masaya yatırıldı.
27 Nisan 2007
Her yıl farklı bir üniversitede düzenlenen Ulusal Sınıf Öğretmenliği Eğitimi Sempozyumu’na bu yıl Anadolu Üniversitesi ev sahipliği yaptı. Sempozyuma 23 üniversiteden 400 civarında
27 Nisan 2007
İİBF öğrencileri Doç. Dr. Çiğdem Kırel'in yürüttüğü Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında çift gözlü kese kağıdı tasarladı. Bu kese kağıtlarının kullanımını
27 Nisan 2007
Eskişehir Cumhuriyet Lisesi hentbol takımı Anadolu Üniversitesi rektörü Fevzi Sürmeli’yi ziyaret etti.
27 Nisan 2007
Günümüzde tüplü televizyonlar yerini yüksek görüntü kalitesi sunan LCD (Liquid Crystal Display) ve plazma televizyonlara bırakıyor. Tüplü televizyonlarını değiştirmek isteyenlerin
26 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi Senatosu, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erdoğan Teziç’e yapılan saldırı girişimini kınayan bir karar aldı.
26 Nisan 2007
Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “Ben ne yapabilirim?” seminerinde, günlük yaşamda çevre yararına neler yapılabileceği konuşuldu
26 Nisan 2007
Rock Kulübü'nün düzenlediği Rock Star adlı film gösterimi 19 Nisan Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon'da yapıldı.
25 Nisan 2007
Foto muhabirlerinin maceralı ve bir o kadar da stresli bir yaşama sahip olduklarını belirten Antakyalı, öğrencilere foto muhabirliği hakkında pratik bilgiler verdi.