17 Nisan 2007
Köy Enstitüsü Mezunları Anadolu Üniversitesi’nin düzenlediği yemekte bir araya geldi.
Nehar Tüblek karikatürleri ile anıldı
17 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi Sivil havacılık Yüksek Okulu’ndaki eğitimlerini başarıyla tamamlayan 14 Türk Hava Yolları pilotu brövelerini düzenlenen törenle aldı.
17 Nisan 2007
"Konaklama ve seyahat işletmeleri arasındaki uzlaşmazlıkları ve çözüm yolları" konferansında otelcilerin ve tur operatörlerinin birbirlerinden neler beklediği tartışıldı. Görülen o
17 Nisan 2007
İletişim Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen medyanın geleceği konulu söyleşinin konuğu, medya danışmanı Derman Kanal’dı. Kanal, değişen toplum yapısı ve teknolojik gelişmelerin
16 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi öğrenciler, öğretim elemanları ve çalışanlarına sunduğu olanaklarıyla Türkiye’nin sayılı üniversitelerinden. İkieylül ve Yunusemre Kampuslarınde hizmet veren
16 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunları 14 Nisan Cumartesi günü yıllar sonra yeniden bir araya geldiler.
16 Nisan 2007
Okul içinde taciz, tehdit ve saldırıya uğradıklarını iddia eden öğrenciler, şikayetlerini üniversite yönetimine iletmek için eylem yaptılar.
16 Nisan 2007
AÖF büro yöneticilerine yönelik 'Hizmet İçi Eğitim Programı' 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi.
16 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli, Abbas Güçlü’nün hazırlayıp sunduğu Pozitif Eğitim programına konuk oldu.
16 Nisan 2007
Özel Çağdaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı “Hidrojen Pili” isimli proje Ankara'da sergilenecek.