16 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi öğrencileri, bilime yönelik bakış açısını genişletmek amacıyla belgesel film gösterimleri düzenliyor.
16 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Proje Birimi tarafından “Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı Fikirler Özel Programı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.
15 Mart 2007
Prof. Dr. Hikmet Hassa katılımcılara cinsellik ve korunma yolları hakkında bilgi verdi.
15 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Kulübü, bahar dönemi etkinliklerinin ilkini gerçekleştirdi.
15 Mart 2007
Doç. Dr. Hasan Erkek’in “Özgürlük Yarışı” adlı oyunu, bir Türk yazarın yurt dışında yayımlanan ilk çocuk oyunu olma özelliğini taşıyor.
15 Mart 2007
ERA Eğitim ve Danışmanlık şirketi tarafından düzenlenen Dış Ticaret ve Girişimcilik Semineri'ne katılan öğrenciler, salondan memnun ayrılmadılar.
15 Mart 2007
Yeni binasına taşınan Anadolu Üniversitesi Hastanesi acil birimi, modern tıp anlayışı ve son teknolojiden yararlanılan imkanlarıyla hastaların hizmetinde.
15 Mart 2007
5. Amatör Caz Müzisyenleri Festivali’nin açılışında, Ayşe Tütüncü Piyano ve Perküsyon Grubu sahne aldı.
14 Mart 2007
2015 yılında, tehcir zamanında meydana gelen her türlü olay hakkında açılan davaların zaman aşımına uğrayacağını, bu tarihten sonra Ermeniler’in hiçbir toprak, mal veya para
14 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Rock Kulübü, rockçıları elektrogitar seminerinde buluşturdu.
14 Mart 2007
Erasmus Programı kapsamında Anadolu Üniversitesi’nde bulunan yabancı öğrenciler için bir Kapadokya gezisi düzenlendi. Erasmus Öğrenci Kulübü organizatörlüğünde gerçekleşen geziye