Kampüs

08 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Çağdaş Eğitim Kulübü tarafından düzenlenen Avrupa Birliği Eğitim Programları Tanıtım Toplantısı’na konuşmacı olarak Anadolu Üniversitesi Uluslararası
08 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü, “Deney Hayvanları ile Yapılan Sağlık Bilimleri Araştırmalarında Ara İlkeler ve Etik” başlıklı bir konferans düzenledi.
07 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Rock Kulübü'nün düzenlediği etkinlikte metal müziğin ortaya çıkışını ve gelişimini anlatan "Bir metalcinin yolculuğu" adlı belgesel gösterildi.
06 Mart 2007
Düzenlenen konferansla Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu öğrencileri seyahat turizmi ve pazar seçimi konusunda bilgilendirildi.
06 Mart 2007
Uluslararası Medya Hukukçular Birliği’nin çalıştayına Arş. Gör. Barış Günaydın: “İfade özgürlüğü önündeki engeller dünyanın her yerinde devam ediyor”
06 Mart 2007
AIESEC’in yurtdışı eğitim danışmanlık firması UKLA ile birlikte düzenlediği "Yurtdışı fırsatları eğitimi" kapsamında öğrencilere yurtdışında eğitim alma, çalışma ve staj
06 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi’nde yapılan bir çalışma, endüstri tabanlı şirketlerde kullanılan ve ithal edilen yüksek ısıya dayanıklı Mg-Sipinel refrakter malzemelerin ömrünü uzatıyor.
06 Mart 2007
Prof. Dr. Zahur Mükerrem’in ‘Göç’ ve ‘Meydan’ adlı iki belgeseli UNESCO Kitaplığı'nda ve Arkeon Film Stüdyoları Arşivi'nde yer alıyor.
06 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin temsilcileri düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemekte konseyin planları konuşuldu.
05 Mart 2007
Yrd. Doç. Dr. Kağnıcıoğlu, uluslararası şirketleri üretim yaptıkları bölgelerde çalışma standartlarına ne derece uyduklarına dair bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışmanın
05 Mart 2007
Milliyet Gazetesi yazarı Nail Güreli: “Gazetecilik, doğru dürüst yapıldığında dünyanın en erdemli ‘dördüncü’ mesleğidir.”