19 Mart 2007
Dil öğrenirken okuma sırasında başarılı olan öğrenciler daha az başarılı olan öğrencilere göre daha iyi bilişsel strateji uyguluyor.
19 Mart 2007
Eczacılık Fakültesi’nin yeni dekanı Prof. Dr. Neşe Kırımer, göreve başladı.
19 Mart 2007
Ülkedeki makroekonomik gelişmelerle ilgili güncel verileri yorumlarken ekonomiyi halka sevdiren program Ekodiyalog, bu hafta NTV ekranlarına Anadolu Üniversitesi'nden ulaşacak
19 Mart 2007
Öğretim elemanlarına yönelik Proje Yönetim Çalıştayı’nın sertifika töreni Akademik Kulüp'te gerçekleştirildi.
19 Mart 2007
“İç Eğitim Şart” sloganıyla hareket eden AEGEE-Eskişehir, katılımcılara çeşitli konularda bilgi verdi.
19 Mart 2007
ANFO, Mimarlık Bölümü ve EFSAD, Mimar Sinan’ın eserlerini fotoğraflamak için İstanbul’daydı.
19 Mart 2007
Bu yıl beşincisi düzenlenen 'Amatör Caz Müzisyenleri Festivali' Eskişehirli müzikseverlere caz dolu dört gün yaşattı.
19 Mart 2007
Edebiyat Fakültesi "Bir edebi metin olarak Evliya Çelebi Seyahatnamesi" konulu bir konferans düzenledi.
19 Mart 2007
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi bu hafta üç farklı öğrenci semineri gerçekleştirecek.
18 Mart 2007
GSF Cam Bölümü öğrencileri, Toplumsal Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, bu dönem Eskişehir Erkek Yetiştirme Yurdu öğrencileri ile ortak bir proje hazırlayacak.
18 Mart 2007
İlköğretim Sinema Günleri’nin ikincisi Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinlik, Çağdaş Eğitim Kulübü ve Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü tarafından