29 Mart 2007
“Kadın gibi konuşma” başlıklı panele katılan öğretim elemanları, kadın konusunu medya, şiddet, hukuk ve Ortadoğu kültürü bağlamında irdeledi.
29 Mart 2007
Sivil Havacılık Yüksekokulu yirminci yılını etkinliklerle kutluyor. Etkinlikler kapsamında, Sivil Havacılık Yüksekokulu mezunları öğrencilerle bir araya geliyor.
29 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi’nin yenilenen web sitesinde ana sayfa üzerinden pek çok hizmete kolaylıkla ulaşmak mümkün.
29 Mart 2007
1986 yılında kurulan Sivil Havacılık Yüksekokulu yirminci yılını kutluyor.
28 Mart 2007
Bamberg Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Semih Tezcan, Topkapı Sarayı Oğuznamesi üzerine yürüttüğü çalışmasını Anadolu Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı
27 Mart 2007
Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği temsilcileri Anadolu Üniversitesi'ni ziyaret etti.
27 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi'nin uluslararası alandaki başarılarına bir yenisi daha eklendi. Bu yıl 40.sı verilen Uluslararası Socrates Ödülü’ne, “günümüz toplumunun entelektüel gelişimine
27 Mart 2007
Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen ve TOSEF Yönetim Kurulu Üyesi Mazhar Demiralp’in katılımı ile gerçekleşen Gözcü Lisans Eğitim Semineri’ne ilgi yoğundu.
26 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü’nde çığ konulu belgesel gösterimi yapıldı.
26 Mart 2007
Açıköğretim Fakültesi sınavları için görev alan öğretim elemanları, dosyalarını alarak görev yerlerine hareket ettiler
26 Mart 2007
Erasmus programından yararlanarak eğitimini yurtdışında sürdürmek isteyen öğrenciler için son başvuru tarihi 30 Mart Cuma.