05 Nisan 2007
“Matematiğin Temeline Sarsan Yaklaşımlar” konulu konferansta konuşan Prof. Dr. Timur Karaçay: “Matematiğin, o görkemli yapının temeline sular inmeye başladı.”
05 Nisan 2007
Prof.Dr.Sürmeli, Radyo A'da katıldığı programda sınıflardaki öğrenci sayısından kayıt masraflarına, ingilizce eğitimden yurt dışı ilişkilere kadar merak edilenlere ışık tuttu.
05 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi Havacılık Kulübü, kurulduğu günden bu yana 350 kursiyeri havacılığa kazandırdı.
05 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi öğrencileri, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği “Antalya Özgün Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması”nda 3 ödül kazandı.
05 Nisan 2007
Eskişehir Maide Bolel Huzurevi’nin 14 yaşlı sakini Halk Bilim Araştırma Merkezi’nce düzenlenen TSM konserindeydi.
05 Nisan 2007
İletişim Kulübü’nün bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Kampüste Reklam Var!” başladı
04 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi öğrencileri ve öğretim elemanları, 4 Nisan Çarşamba günü Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte 600 civarında fidan dikti.
04 Nisan 2007
Damalı "Kan bağışında tok olmak ve tansiyonun normal olması ilk aranan şartlardan biri."
04 Nisan 2007
İspanya Granada Üniversitesi'nde Yard.Doç.Dr Oscar Luengo verdiği konferansta Bask Bölgesi mücadelesi ile ilgili belgesel film gösterimi yaptı.
03 Nisan 2007
Engelliler Entegre Yüksekokulu Grafik bölümü üçüncü sınıf öğrencileri Ali Mert Ünal ve Remziye Merve Erdem’in tasarladıkları afişler katıldıkları yarışma sonucunda sergilenmeye
02 Nisan 2007
İş Bankası’nın düzenlediği kampanyada laptop kazanan 3 Anadolu Üniversitesi öğrencisi ödüllerini aldı.