22 Mart 2007
Kalemin Dili programına konuk olan Vatan Gazetesi yazarı Necati Doğru, 33 yıllık gazetecilik serüvenini anlattı ve gazeteciliğin bu günkü durumu hakkındaki görüşlerini paylaştı.
22 Mart 2007
Mustafa Ağatekin’in çalışmaları Ankara Batı Birlik Sanat Galerisi’nde.
22 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Fotoğrafçılık Kulübü ANFO’nun düzenlediği “Profesyonel Reklam Fotoğrafçılığı” başlıklı söyleşinin konuğu profesyonel fotoğrafçı Hasan Hüseyin’di.
22 Mart 2007
"Nevruz, insanoğlunun bilinen en eski bayramlarından biridir."
22 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Yemekhanesi’nde yapılan Nevruz kutlamalarında birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.
21 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Rock Kulübü, 80'li yılların en iyi ve en ilham verici metal grubu olarak kabul edilen Metallica’yı anlatan bir belgesel film gösterimi düzenledi.
21 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli Atilla Beskin vefat etti.
20 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi'nin düzenlediği ve ev sahipliği yaptığı etkinlikler
20 Mart 2007
Mayıs ayında yapılacak olan 9.Uluslararası Eskişehir Film Festivali kapsamında ilk kez “Sinema Kültürüne Katkı Ödülleri” verilecek.
20 Mart 2007
Work and Travel programıyla ABD’ye gitmek isteyen öğrencileri bilgilenrimek amacıyla düzenlenen seminere katılım azdı.
20 Mart 2007
Ayşe Tütüncü Radyo A'da yayınlanan 'Misafir Odası' adlı programın konuğu oldu.