12 Mart 2007
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nin düzenlediği öğrenci seminerlerinde bu hafta Yalnızlık Duygusu, Karar Verme Becerileri ve Girişkenlik konuları ele alınacak.
12 Mart 2007
“Seres‘ 07”, Anadolu Üniversitesi ve Türk Seramik Derneği tarafından Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.
12 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi uzaktan eğitim veren İktisat, işletme ve Açıköğretim Fakülteleri’nde Sınava Hazırlık Canlı Yayın Programları 26-30 Mart tarihleri arasında yapılacak.
12 Mart 2007
’Evde Çocuk Bakan Kadınların Eğitimi Projesi’ kapsamında verilecek olan çocuk bakımı eğitimi dersleri, İletişim Bilimleri Fakültesi’nde verilmeye başlandı.
12 Mart 2007
Yapılan araştırma, Eskişehir'deki özel eğitim kurumlarının yöneticilerinin belirli bir tipi yansıttığını ortaya koyuyor.
09 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi Sağlık kulübü ile Eskişehir-Bilecik Tabipler Odası, “2007 Mart’ında Türkiye’de Sağlık ve Sağlıkta Dönüşüm” konulu bir konferans düzenledi.
09 Mart 2007
Fen Fakültesi’nde 8 Mart Perşembe günü “Tarih Boyunca İnsan, Yaşam ve Matematik” konulu bir konferans düzenlendi.
08 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi, SKYTürk kanalında yayınlanan “Cevap Anahtarı” programının yapımcısı Olcay Gegeoğlu’nu konuk etti.
08 Mart 2007
Türkiye ekonomisinin güncel sorunlarının tartışılacağı 5. Bağımsız İktisat Kongresi 8 Mart'ta başlıyor.
08 Mart 2007
Elginkan Vakfı tarafından bu yıl ilk kez verilen Teknoloji Ödülü'ne Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğretim elemanlarının kurduğu MDA layık görüldü.
08 Mart 2007
Anadolu Üniversitesi, değişen beslenme alışkanlıklarıyla birlikte unutulmaya başlanan Türk yemeklerini öğrencilere sevdirmek ve dünyaya tanıtmak amacıyla Türk Mutfağı Araştırma ve