03 Haziran 2008
Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleştirilen "Sürdürülebilir Kalkınma Kültür ve Eğitim Ağı"nda dünyanın birçok ülkesi bir araya geliyor.
01 Haziran 2008
Erasmus Projesi ile yurtdışına gidecek öğrenciler için “Yurtdışı Tecrübelerinin Paylaşımı” adı altında bir oryantasyon düzenlendi.
01 Haziran 2008
Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi’nde 29–30 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 7. Eskişehir Kalite Şöleni ünlü şair ve yazar Sunay Akın’ın bir gösterisiyle son buldu.
31 Mayıs 2008
Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen ‘Sporcularda Beslenme’ konulu seminer Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi
30 Mayıs 2008
Genç Pazar, Haziran ayında dönemin son pazar hizmetine hazırlanırken raflarına da getirdiği yeni düzen ile her ay sonunda olduğu gibi bu ayda da ihtiyaç sahipleri ile buluştu.
30 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi, fakülteye bağlı bölümlerin organize ettiği uluslararası sempozyumlar ile bir rekora imza atıyor.
30 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Tevfik Fikret Uçar’ın “Tranformation” isimli çalışması Asya Dijital Tasarım Etkinliği–2008 En İyi Digital
30 Mayıs 2008
Ünlü modacı Dilek Hanif, uluslararası platformda yer edinebilmek için özgünlüğün yakalanması ve kültürümüzden gelen uygulanmamış donelerden yararlanılması gerektiğine dikkat
30 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi Avrupa Öğrencileri Forumu Klubü ( AEGEE)’ nün her yıl yaz aylarında düzenlediği Yaz Üniversitesi ‘ nin bu yılki konusu “mitoloji”.
29 Mayıs 2008
A.Ü. Eczacılık fakültesi 40. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen eczacı ve yazar Canan Tan’ın katıldığı “Eczacılıktan Edebiyata” konferansı 29 mayısta yapıldı. Canan Tan
29 Mayıs 2008
7. Eskişehir Kalite Şöleni – Gelecek Tasarımı başlığı altında 29 Mayıs Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da yapılan bir törenle başladı.