14 Haziran 2008
Boğaziçi Üniversitesi'nden konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Zafer Toprak, Türkiye'nin toplumsal yapısı hakkında öğrencilere bilgi verdi.
13 Haziran 2008
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik ve Bale İlköğretim Okulu’nun yılsonu karne töreni 13 Haziran Cuma günü Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi Salon
13 Haziran 2008
2007–2008 eğitim-öğretim yılı 15 Haziran 08 Cuma günü sona erdi. Yurt genelinde 15 milyon öğrenci karnelerinin verilmesinin ardından 3 ay sürecek yaz tatilinin stardını aldılar.
13 Haziran 2008
Anadolu Üniversitesi Çocuk Yuvası yaptığı yıl sonu etkinliğinde renkli gösteriler sundu.
12 Haziran 2008
9–13 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Türk Mutfağı Araştırma ve Uygulama Birimi (TÜMAB) tarafından öğrencilere ve sosyal tesis çalışanlarına pastacılık konulu bir eğitim
12 Haziran 2008
Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi öğretim elemanlarından Doç. Dr. Cengiz Türe ve Araş. Gör. Harun Böcük önemli bir başarıya imza attı
12 Haziran 2008
Anadolu Üniversitesi Sosyal Tesis çalışanlarına (Akademik Kulüp, Taşbina Restoran, Otel Anadolu ve Anadolu Misafirhane ) uygulamalı olarak pastacılık konusunda eğitim verildi.
12 Haziran 2008
6. Uluslararası JTET (Journal of Teacher Education and Training) Uluslararsı Kongresi'nin 3. gününde eğitimin sürdürülebilir kalkınma da önemine değinildi
11 Haziran 2008
İletişim Bölümü öğrencilerinin gerçekleştirdiği sosyal etkinlikte Kazım Karabekir İlköğretim Okulu öğrencileri müze gezip film seyrettiler.
09 Haziran 2008
Anadolu Üniversitesi, 50. kuruluş yılında düzenlediği Sivil Havacılık Şenlikleriyle Türk Havacılığına verdiği desteği sürdürdü.
09 Haziran 2008
Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu havaaracı bakım eğitiminde Avrupa Birliği standartlarında eğitim verdiğini belgeliyor. Sınav Merkezi olarak yetkilendirilen Anadolu