22 Mayıs 2008
Zeynep Tanbay dans gösterisi 22 Mayıs Perşembe günü Sinema Anadolu’da gerçekleşti.
22 Mayıs 2008
İletişim Atölyesi tarafından düzenlenen ve Milli Prodüktivite Merkezi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Nevzat Korkmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı “Verimlilik ve
22 Mayıs 2008
“Eskişehir Doğal Florası” konulu konferansa katılan akademisyenler ve öğrencilere Eskişehir’in bitki çeşitliliği hakkında görsel sunumla zenginleştirilmiş bir bilgilendirme yapan
22 Mayıs 2008
Su altı fotoğrafçılığı milli takımında da yer alan Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yard. Doç. Dr. Asım Dumlu su altı fotoğrafçılığının oldukça pahalı bir iş olduğunu
22 Mayıs 2008
Çevre kirliliği ve küresel ısınmaya dikkat çekilen etkinlikte dünyayı nasıl bir sonun beklediğine vurgu yapıldı.
22 Mayıs 2008
Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. David Shipman, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu öğrencilerine “Türk
22 Mayıs 2008
Prof. Dr. Kudret Özdaş :“ Bir işi ona verdiğimde gözüm arkada kalmamalı, bilmeliyim ki sekreterim ya da sekreteryam o işi tam istediğim gibi dört dörtlük bir biçimde yapacaktır”
22 Mayıs 2008
Üniversitedeki son gösterimini yapan “Deli Dumrul” adlı tiyatro oyununun huzurevi ve çocuk esirgeme kurumundan misafirleri vardı.
22 Mayıs 2008
4. Sanat ve Tasarım Şöleni 22 Mayıs Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ön bahçesinde düzenlendi.
22 Mayıs 2008
‘’Müzik ve Grafik Anlatım Dili’’ konferansında grafik tasarımı ve motion grafik konuşuldu.
22 Mayıs 2008
“Türkiye'nin Kültür ve Turizm Kaynakları” konulu oryantasyonda öğrenciler turizmi tartıştı.