02 Ağustos 2007
Anadolu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünden bir grup öğrenci 4. Ulusal Vaka Yarışması’nda 2 oldular.
01 Ağustos 2007
Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne Helikopter Teknisyeni yetiştiriyor.
31 Temmuz 2007
Anadolu Üniversitesi Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, fakültelerinin profesörlük kadrolarına yerleştirilen Prof. Dr. Reha Recep Ergül, Prof. Dr. Vakıf Cafer, Prof. Dr. Seval
31 Temmuz 2007
Anadolu üniversitesinde, DPT tarafından desteklenen lisansüstü eğitim araştırma programına katılacak öğrencilere sektördeki 9 firma burs verecek
30 Temmuz 2007
Türkiye mimarlık politikasına doğru “Mimarlık ve Kent Buluşmaları”nın 6’ncısı Anadolu kültürlerinin kavşağı olan Eskişehir’de gerçekleşti.
30 Temmuz 2007
Tübitak’ın organize ettiği Güneş Arabaları Yarışı’nda Anadolu Üniversitesi teknik bir sorun nedeniyle çekilmek zorunda kaldı.
26 Temmuz 2007
Araç giriş kartlarını değiştirmede son gün 30 Eylül
24 Temmuz 2007
Anadolu Üniversitesi öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan sergi, Viyanalı sanatseverlerden büyük ilgi görüyor.
23 Temmuz 2007
Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu bu yıl mezunlarına yönelik yeni bir proje hazırladı.
20 Temmuz 2007
II. Meşrutiyetin ilanıyla birlikte “Basın hürdür, sansür edilemez” ilkesinden yola çıkarak, gazetecilerin haberlerini sansürletmemek için eylem eylem yaptıkları 24 Temmuz Gazeteciler
19 Temmuz 2007
Anadolu Üniversitesi Modern Dans Topluluğu’nun kuruluşunda öncülük eden Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümü’nden Yard. Doç. Dr. Demet Taşdelen, topluluğu anlattı.