20 Ağustos 2007
AIESEC Troy Tur 2007 kapsamında birçok ülkeden Türkiye’ye gelen AIESEC stajyerleri Anadolu Üniversitesi’ni ziyaret ettiler
19 Ağustos 2007
Anadolu Üniversitesi, Öğrenci Seçme Sınavı’nda Anadolu Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilere Rektör Prof. Dr. Fevzi Sürmeli’nin tebrik mektubunu gönderdi.
17 Ağustos 2007
Basımevi, Açıköğretim Fakültesi’nin sorularını basmak için kapalı devre çalışma sistemine geçiyor.
17 Ağustos 2007
Anadolu Üniversitesi'ne bağlı enstitülerde açık kalan kontenjanlara başvurular, eylül ayında başlıyor.
17 Ağustos 2007
Erasmus öğrencileriyle evinizi paylaşmak, ev arkadaşınız sayesinde yabancı dilinizi geliştirmek istiyorsanız 24 Ağustos'a kadar Uluslararası İlişkiler Birimi'ne başvurun.
15 Ağustos 2007
Anadolu Üniversitesi Medya Merkezi’nin giriş merdivenleri yenilenerek, merdivenlere korkuluk yapıldı.
15 Ağustos 2007
Anadolu Üniversitesi Üstün Yetenekliler Eğitim Programının internet sitesi yayına geçti
13 Ağustos 2007
Yeni araç giriş kartları dağıtılmaya başlandı. Eski giriş kartları ise 30 Eylüle kadar geçerli olacak.
13 Ağustos 2007
Uluslararası katılımlı 18. Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi 26 Ağustos’ta başlıyor
13 Ağustos 2007
Arş. Gör. Sibel Dal, Bireysel ve Toplu Etkinlikler saatini öğrencilerin sadece bilişsel anlamda değil duyusal, sosyal ve fiziksel anlamda da gelişmelerini sağlayan bir ders olarak tanımladı.
13 Ağustos 2007
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim elemanları Norveç’in Fijell İlköğretim Okulu’nda eğitim gören Türk öğrencilerin Türkçeyi daha iyi kullanabilmelerine yönelik bir