15 Haziran 2007
Türk Mutfağı Araştırma ve Uygulama Birimi Hilton İstanbul’un Aşçı Başı Yardımcısı Savaş Özkılıç’ı misafir etti. Savaş Özkılıç, ziyareti süresince Taş Bina ve Akademik
15 Haziran 2007
Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri yıl sonu karne coşkusunu paylaştılar.
15 Haziran 2007
Öğrenciler karnelerini almadan önce duygularını ve yazın ne yapacaklarını anlattılar.
15 Haziran 2007
Anadolu Üniversitesi TÜBİTAK’ın desteğini alan dört yeni projelerle adını duyurmaya hazırlanıyor. Projeler, üstün zekalı öğrencilerin eğitimine yönelik çalışmalardan,
14 Haziran 2007
Tercih Zamanı’nın bu haftaki konukları Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu ve Yabancı Diller Yüksekokulu’ ydu.
14 Haziran 2007
İş geliştirme uzmanı Özlem Uzunoğlu, Kongre Merkezi Mavi Salon’da “Kobi’lerde iş geliştirme” konulu bir seminer verdi.
13 Haziran 2007
Güzel Sanatlar Fakültesi Yılsonu Öğrenci Sergisi 13 Haziran–13 Temmuz tarihleri arası GSF’ de izleyicileriyle buluşacak
13 Haziran 2007
Hilton Otel ile Anadolu Üniversitesi mutfak eğitimi için bilgi alışverişinde.
12 Haziran 2007
22 Haziranda başvuru süresi sona erecek olan Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programları’na dört yeni program daha eklendi.
12 Haziran 2007
Odunpazarı Belediyesi, Anadolu Üniversitesi Edebiyat Kulübü ve İletişim Fakültesi İletişim Bölümü son sınıf öğrencileri birlikte “Odun Pazarı Evleri”ni konu alan bir öykü
12 Haziran 2007
Orta Asya’dan Anadolu’ya Alfabeler Sempozyumu için Almanya Bamberg Üniversitesi’nden gelen Prof. Dr. Semih Tezcan, Türkçedeki bozulmaya dikkat çekti.