Açıköğretim

06 Eylül 2021
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yürütülen “Engelsiz Açıköğretim Fakültesi” çalışmaları, Engelsiz Bilişim Ödülleri’nden “Eğitim Ödülü”
04 Eylül 2021
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Yaz Okulu Sınavları 4 Eylül Cumartesi günü Türkiye’de 81 il, 29 ilçe ve KKTC’de Lefkoşa olmak üzere 111 sınav merkezinde gerçekleştirildi.
26 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Test Araştırma Birimi Öğr. Gör. Mustafa Hulusi Erdinç, 26 Ağustos Çarşamba günü fakülte önünde gerçekleştirilen tören ile son
19 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi, yüz binlerce öğrenci adayının her alanda olduğu gibi mesleki seçimlerindeki en önemli adımlardan biri olan tercih sürecinde de yanlarındaydı.
06 Ağustos 2020
Azerbaycan İş Adamları Derneği Başkanı Cemal Yangın Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
06 Ağustos 2020
Öğrencilerin tercih yapacağı üniversite için bilgi sahibi olması adına Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Radyo Başakşehir’in “Tercih Meselesi” programının canlı
03 Ağustos 2020
Açıköğretim Fakültesi İlahiyat Önlisans Programından 2018 yılında mezun olan 78 yaşındaki emekli kimya öğretmeni Orhan Adıgüzel, bir hayalini daha gerçekleştirdi.
30 Temmuz 2020
T.C. Münih Başkonsolosluğu Eğitim Ateşesi Prof. Dr. Mustafa Çakır, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
10 Temmuz 2020
Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri’nde öğretim gören 1 milyona yakın öğrencinin girdiği Açıköğretim Sistemi Bahar Dönemi dönem sonu sınavları başarıyla tamamlandı.
26 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, işaretleyici ve okuyucu talep eden dezavantajlı öğrenciler için video konferans yöntemi ile çevrimiçi sınavlar gerçekleştiriyor.
24 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi, internet tabanlı olarak gerçekleşecek Açıköğretim Sistemi Bahar Dönemi dönem sonu sınavları için hazırlıklarını tamamladı.