Açıköğretim

06 Temmuz 2023
Açıköğretim Sistemi öğrencilerine Anadolu Üniversitesi kampüsünde kişisel gelişim, sosyal hayatı deneyimleme fırsatı sunan Yaz Kampüs Programı’nın üçüncüsü gerçekleştirildi.
05 Temmuz 2023
Uluslararası Araştırma Destek Programı (Fellowships) kapsamında Pakistan Allama Iqbal Açık Üniversitesi akademisyeni Dr. Zafar Iqbal, çalışmalarının ilk aşamasını tamamladı.
22 Mayıs 2023
Üniversitemizde gerçekleştirilen seminerde çevrimiçi eğitimin ve çevrimiçi eğitimde ölçme-değerlendirmenin geleceği tartışıldı.
20 Nisan 2023
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından yürütülen Uluslararası Araştırma Destek Programı kapsamında Pakistan Allama Iqbal Açık Üniversitesi akademisyeni çalışmalarını
17 Nisan 2023
Açıköğretim Fakültesi, staj ve uygulama dersleri kapsamında yürütülen iş süreçlerinde görev alan tüm paydaşları için iş akış infografiklerini hazırlayarak kullanıma sundu.
12 Nisan 2023
Açık ve uzaktan öğrenme alanında dünyanın en önde gelen kurumlardan biri olan Anadolu Üniversitesi, Asya’nın en büyük açık ve uzaktan öğrenme konferansına ev sahipliği yapmaya
30 Mart 2023
Anadolu Üniversitesi ile AAOU arasında “36. Asya Açık Üniversiteler Birliği Yıllık Konferansının (AAOU 2023)” düzenlenmesi ve ev sahipliği konusunda mutabakata varıldı.
23 Şubat 2023
Kazak Ulusal Kızlar Pedagoji Üniversitesi’nden yüksek lisans öğrencileri, staj yapmak üzere 6-18 Şubat tarihleri arasında Anadolu Üniversitesinde bulundu.
23 Ocak 2023
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Staj ve Uygulama Dersleri Koordinatörlüğü yeni kurumsal iş birliği anlaşmalarına imza attı.
23 Aralık 2022
Fellowships kapsamında Belarus Grodno Yanka Kupala Devlet Üniversitesi Tarih, İletişim ve Turizm Fakültesi Turizm ve Kültürel Miras bölümünden Dr. Yuliya Yarmak Üniversitemize geldi.
20 Aralık 2022
Açıköğretim Sistemi bünyesinde oluşturulan “Çevrimiçi Öğrenci Toplulukları” ile öğrenimin yanında sosyal aktiviteler de sunmaya devam ediyor.