Açıköğretim

16 Mayıs 2020
Açıköğretim, İşletme ve İktisat Fakülteleri’nin yurt içi ve yurt dışı programlarının Bahar Dönemi dönem sonu sınavları internet tabanlı olarak gerçekleştirilecek.
09 Mayıs 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, yaptığı paylaşımla 1 milyona yakın öğrencinin sınav sonucunun 1 gün gibi rekor bir sürede açıklandığını duyurdu.
08 Mayıs 2020
Türk eğitim tarihinin en geniş kitlesel katılımlı online sınavı olan Açıköğretim Sistemi Bahar Dönemi ara sınavları başarıyla tamamlandı.
22 Nisan 2020
Rektör Çomaklı, kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Açıköğretim sınavlarının 1 milyonuncu oturumunun tamamlandığını duyurdu.
17 Nisan 2020
Rektör Çomaklı, 18 Nisan - 7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Açıköğretim Sistemi Bahar Dönemi ara sınavları hakkında bilgiler verdi.
16 Nisan 2020
Anadolu Üniversitesi, Türk eğitim tarihinde bugüne kadar düzenlenen en büyük sınav olma niteliği taşıyan Açıköğretim Sistemi Bahar Dönemi ara sınavları için hazırlıklarını
14 Nisan 2020
Anadolu Üniversitesi, 1 milyonun üzerinde öğrenciyi Açıköğretim Sistemi sınavları öncesinde Covid-19 Farkındalık Testi ile buluşturdu.
04 Nisan 2020
Açık ve uzaktan öğrenimin dünyadaki öncü kurumlarından Anadolu Üniversitesi, “Çevrimiçi Öğrenci Toplulukları” ile öğrenimin yanında sosyal aktiviteler de sunuyor.
22 Mart 2020
Yeni Koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında altyapısı hazır olan kurumlar aracılığıyla uzaktan eğitime geçilmesi kararı alındı.
18 Mart 2020
SODİGEM, EBA sisteminin aktif şekilde kullanılabilmesi için öğrenci ve velilere yönelik kapsamlı bir kamu spotu hazırladı
17 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi için hayata geçirilen 360 Sanal Gezi platformu yeni bir öğrenme deneyimi sunuyor.