Açıköğretim

09 Kasım 2023
Çolpankan için Açıköğretim Fakültesinde plaket töreni ve emeklilik yemeği düzenlendi.
12 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Açma, Avrupa Üniversiteler Birliği Finansal Sürdürülebilir Üniversiteler Danışma Grubu üyeliğine
06 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “The Innovating Higher Education Conference (I-HE2023)” gerçekleştirilen kapanış töreniyle sona erdi.
04 Ekim 2023
EADTU tarafından, Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “The Innovating Higher Education Conference (I-HE2023)” başladı.
03 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı ve bu yıl 36.’sı düzenlenen Asya Açık Üniversiteler Birliği Yıllık Konferansı sona erdi.
28 Eylül 2023
Asya Açık Üniversiteler Birliği’nin 36. Yıllık Konferansı düzenlenen açılış seremonisi ile başladı.
26 Eylül 2023
Açıköğretim Sistemi Uluslararası Araştırma Desteği Programı (Fellowships) kapsamında“Prezi” uygulamasının kullanımına yönelik eğitim verildi.
19 Eylül 2023
Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden Anadolu Üniversitesi ile BİP bir iş birliğine imza attı.
16 Ağustos 2023
Anadolu Üniversitesi ile Azerbaycan Türkiye İş Adamları Birliği (ATİB) arasında geçtiğimiz senelerde gerçekleşen iş birliği kapsamında imzalanan protokol yenilendi.
07 Ağustos 2023
Pakistan Allama Iqbal Açık Üniversitesi akademisyeni Dr. Tooba Saleem Anadolu Üniversitesinde çalışmalarına devam etti.
18 Temmuz 2023
Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Açma, Arnavutluk Yüksek Öğrenim Kalite Güvence Ajansı (ASAL) Dış Değerlendirme Kurulu’na atandı.